fbpx

PREDSTAVITEV PROGRAMA OPTImalec

Začetna opomba: Izraz OPTImalec je splošen opis programa in nagovarja tako osebe moškega, kot tudi ženskega spola. Vse punce, dame, gospodične in gospe ste dobrodošle, da berete izraz kot OPTImalka 🙂 ! Zaradi bolj enostavnega opisovanja pa v besedilu uporabljamo samo splošni izraz. Hvala za razumevanje!

OPTImalec program treniranja je namenjen VSEM, ki želijo:

  • izgubiti odvečno telesno maščobo,
  • učvrstiti mišice,
  • imeti več energije,
  • se dobro počutiti ter
  • zmanjšati ali celo odpraviti tako stres, kot tudi nadležne bolečine v mišicah in sklepih.

Da bi to dosegli, je potrebno izboljšati svojo splošno telesno pripravljenost oz. kondicijo. OPTImalec program treniranja celovito vključuje metode, ki povečajo oz. izboljšajo 5 najpomembnejših psihomotoričnih sposobnosti, kot so moč, vzdržljivost, hitrost, gibljivost in spretnost oz. koordinacija.

Če želite imeti privlačno in zmogljivo telo,

se prijavite na info@kondicijska-vadba.si!

OPTImalec program treniranja temelji na usvojitvi osnovnih vaj z lastno težo (npr. počep, izpadni korak, skleca, vaje za stabilizacijo trupa, plazenje, tek ipd.) ter se sproti in po potrebi nadgrajuje z zahtevnejšimi različicami vaj in metod (npr. doda se odriv, poskok, kombinirajo se različne vaje v skupen gib, zmanjša se čas odmora ipd.). Program vključuje tudi različne zanimive rekvizite, kot so elastika, kolebnica, kettlebell (ali ruski zvonec), utežna vreča (ali sandbag), medicinska žoga, kondicijska vrv in druge, ki popestrijo treninge, prav tako pa še dodatno izzovejo vaše mišice in telo ter omogočijo dodaten napor.

Velik poudarek programa OPTImalec je na raznolikosti in zabavi. Čeprav so vaje podobne in ponavljajoče se, je vsak trening drugačen, nepričakovan in poln izzivov. Poleg tega je program tudi varen, saj udeležencev ne izpostavlja prezahtevnim gibom, dokler le-ti ne osvojijo predhodne stopnje giba oz. vaje.

Če želite poizkusiti zabaven, učinkovit in varen način treniranja,

se prijavite na info@kondicijska-vadba.si!

Vsak posamezen trening je v osnovi razdeljen na 5 delov:

  • Vaje za gibljivost
  • Ogrevanje z zabavno igro in elementi vaj, ki bodo vključene v trening
  • Glavni del
  • T.i. »finišer« z vajo, kombinacijo vaj ali igro
  • Ohladitev, aktiven razteg in sproščanje

Za izvedbo treninga potrebujete športno opremo (kratke hlače, trenerka ali pajkice; majica ali zgornji del trenerke; nogavice) in brisačo, priporočamo tudi vodo ali izotonični napitek. Ker je telovadnica oblazinjena, treniramo bosi oz. v nogavicah, kar ima pozitiven učinek na spodnji del telesa (aktivira se več mišic v nogi, kot če treniramo obuti).

OPTImalec program vključuje tudi treninge na prostem, in sicer skozi celo leto. Treningi potekajo ne glede na vremenske razmere in so primerni za vse, ki želijo biti v stiku z naravo. Treningi na prostem pripomorejo k izboljšanju vašega imunskega sistema in počutja. Športna oprema pri treniranju na prostem se prilagaja zunanjim razmeram, tako da se o tem pred pričetkom treniranja posvetujte s trenerjem ali pišite na info@kondicijska-vadba.si.

Če želite postati odporni na vse vremenske razmere,

se prijavite na info@kondicijska-vadba.si!

Ne glede na vašo trenutno stopnjo pripravljenosti se vsak trening prilagodi vašim zmožnostim in ciljem, rezultat pa bo močnejše, bolj sposobno in privlačno telo!

Ker verjamemo v učinkovitost programa, smo dodali tudi OPTI-MOTUS GARANCIJO (preberi več na začetni strani)!

Z OPTI-MOTUS garancijo ne tvegate popolnoma NIČ!

Prijavite se na info@kondicijska-vadba.si!

OPTImalec PROGRAM SE IZVAJA KOT EKIPNO TRENIRANJE

Uspehi ekipnih športov in športnikov temeljijo na ekipnem duhu in naše vodilo je ekipno vzdušje prenesti tudi na področje treniranja za izboljšanje splošne telesne pripravljenosti.

Treningi zato potekajo v sproščenem vzdušju in so oblikovani tako, da spodbujajo sodelovanje med udeleženci, kljub temu pa omogočajo prilagoditev vadbe željam in trenutni fizični pripravljenosti posameznika. Del ekipe tako lahko postane prav vsak, ne glede na stopnjo začetne telesne pripravljenosti.

In ne smemo pozabiti: Treniranje v ekipi in z ekipo prinese tudi veliko smeha, družabnosti in zabave.

Poizkusite in se prepričajte, ne stane vas popolnoma nič, saj je prvi obisk brezplačen!

Prijavite se na info@kondicijska-vadba.si!

Delite vsebino s prijatelji . . . Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest