fbpx

PREDSTAVITEV ON-LINE PERSONALIZIRANEGA PROGRAMA TRENINGOV IN PREHRANJEVANJA

Jasna in jedrnata navodila poteka programa, video prikaz vaj, popolnoma prilagojen personaliziran program ter konstantna podpora z moje strani ti bo vsekakor pomagalo doseči (in preseči) zastavljene cilje.

Torej, kaj sploh je ON-LINE osebno treniranje in kakšne so koristi tega načina?

  1. Nisi omejen z lokacijoNi potrebe, da hodiš v fitnes center, če tega ne želiš. Včasih gre za preveč neugodno in morda nekoliko nedobrodošlo okolje zato ne mara vsak hoditi v fitnes, “gym” in ostale javne prostore. Velikokrat je težava tudi bližina oz. oddaljenost takih prostorov. Glede na to, da ON-LINE program poteka preko spletnih form, lahko treninge izvajaš kjerkoli. Doma, v parku, v lastni garaži oz. tam, kjer TEBI najbolj ustreza.
  2. Nisi omejen s terminomTermini pred in po “standardnem” delovnem času so dobesedno prenatrpani – pred službo med 6h in 9h ter po službi – med 16h in 19h, zato zna biti precejšen podvig rezervirati trening v tem terminu (s trenerjem, kateremu zaupaš in s katerim si želiš sodelovati). Strikten termin je lahko tudi precej obremenjujoč in 5 do 10 minut zamude lahko sproži kar nekaj (nepotrebnega) stresa, prav tako pa se ti ta čas odšteje od treninga (saj se ob dogovorjeni uri že prične trening s sledečo stranko). ON-LINE osebno treniranje ti prihrani vse te težave.
  3. Večja stopnja odgovornosti in podporeSliši se nekoliko paradoksalno ampak glede na to, da ne ti in ne jaz nisva omejena s časom, ti nudim večjo podporo, saj ti lahko podrobno ter bolj natančno odgovorim na vsa vprašanja in razjasnim dileme, ki jih imaš v zvezi s programom. Komunikacija poteka lahko po telefonu, preko različnih aplikacij in video klicev ali pa preko elektronske pošte. Imam tudi veliko večjo odgovornost pri sestavi programa, saj ni možnosti popravkov na licu mesta (kot je to primer pri standardnem osebnem treniranju), kar ti zagotavlja dodatno varnost in učinkovitost programa.
  4. Precej bolj ugodna cenaStandarno osebno treniranje terja od več “delovnega” časa, zato je cena temu primerna. Poleg stroškov za osebno treniranje, je treba plačati tudi ceno fitnes karte, kar tudi ni zanemarljiv strošek. Z ON-LINE osebnim treniranjem lahko sodelujeva za precej bolj ugodno ceno; seveda, če sem trener, kateremu zaupaš, me poznaš, si seznanjen z mojim načinom dela ter ti je všeč moj odnos do soljudi.
  5. Sodeluješ s trenerjem, kateremu zaupašČe nadaljujem od prejšnje točke, z ON-LINE osebnim treniranjem lahko (končno) sodeluješ s trenerjem, s katerim si želiš. Ker ni nikakršnih lokacijskih in časovnih omejitev, ti ni treba izbrati najbližjega trenerja ali tistega, ki je v danem trenutku na voljo. Sodeluješ s tistim, v katerega delo, odnos, učinkovitost in kvaliteto zaupaš (ter zna biti odkrit in duhovit, včasih oboje istočasno).
  6. Sočasno sledenje napredkuVse, kar na treningu narediš tudi sproti zapišeš v predpripravljeno spletno tabelo in tako oba skupaj (sočasno) slediva tvojemu napredku. Ljudje smo bitja, ki odreagiramo na različne t.i. sprožilce in ko iz treninga v trening opazimo napredek (večja obremenitev, več ponovitev, manjši počitek, hitrejši čas ipd. ) nas to spodbudi k bolj rednemu treniranju in tudi k bolj zdravemu prehranjevanju ter načinu življenja nasploh.
  7. Personaliziran program treniranja in prehraneCel program je prilagojen tebi, tvojim potrebam, željam in ciljem, upoštevajoč tudi tvoje dnevne obveznosti in urnik. Splošni programi treniranja so lahko uporabni, če se želiš le nekoliko razgibati ter ostati aktiven, velika verjetnost pa je, da so ti programi neučinkoviti, spodbujajo metode in vaje, kjer je večja možnost poškodb, predvsem pa to ni dolgoročen način, temveč gre bolj za 4 do 6-tedenske cikle, po koncu katerih si spet prepuščen samemu sebi. Pogosto prehajanje iz enega programa v drugega ti onemogoča opazen napredek in dogaja se, da se kljub vloženemu trudu in času le vrtiš v krogu.

Vabljeni ste, da preizkusite on-line program treniranja in se prepričate v učinkovitost le-tega!

Prijavite se lahko na info@kondicijska-vadba.si ali pokličete na tel. št. 068 126 330!

Delite vsebino s prijatelji . . . Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest