fbpx
 • Izpoved OPTImalke Vesne
  Objavljeno: 23. 01. 2017

  V današnjem času ima lahko poklic trenerja precej negativno konotacijo pri ljudeh. Veliko je dostopnih informacij, kjer se da »naučiti« vse, prav tako pa ni malo tistih posameznikov, ki so že imeli slabe izkušnje s treniranjem pri »strokovnjaku«. Vse to privede k nezaupanju in prav v ta namen sem prosil nekaj (dolgoletnih) OPTImalcev, naj podelijo svoje izkušnje, bolečine, dosežke, kritike in pohvale (o meni seveda :P) z vsemi nami.

  Pa začnimo z Vesno, ki je z nami že več kot 3 leta, najino skupno sodelovanje pa sega še kakšno leto več. Delovni pogoji Vesni ne dopuščajo nobenih primanjkljajev, ko je govora o telesni pripravi in vedno mi je v veselje upoštevati njene občutke glede treningov.

  #brezcenzure 😉

  Preden sem začela trenirati, sem se soočala s težavami kot so slabo počutje, utrujenost, imela sem nizko samopodobo, nisem bila samozavestna in nikoli nisem bila zadovoljna s svojim izgledom.
  Vse te težave so postale breme v vsakdanjem življenju. Ker se nisem dobro počutila v svoji koži, se posledično nisem počutila dobro niti v družbi, med ljudmi. Nisem bila zadovoljna in nisem bila srečna.

  Potem pa sem odkrila šport in pozitivne posledice treniranja. Vse težave so kar naenkrat postale samo še izzivi in preteklost. Sedaj se v svoji koži počutim odlično, rada sem med ljudmi, rada se smejim in sem zadovoljna s svojim telesom in s svojim življenjem. Z Adijevo pomočjo sem spremenila tudi način prehranjevanja. Nisem ga spremenila drastično, ampak samo malenkosti, zaradi katerih se počutim še bolj zdravo. In ker zelo rada jem, sedaj zaradi treniranja nimam slabe vesti, če se kdaj pregrešim . Treningi so zabavni in jih nikoli nisem sprejemala kot še eno obveznost v vsakdanjem življenju, temveč kot koristno zabavo in druženje.

  Vsak, ki se odloči za treniranje pri Adiju vedno dela po svojih zmožnostih in nikoli se ne počutiš šibkejšega od ostalih. Skupinski treningi so mi zato zelo všeč. Marsikdo si je na ta način našel tudi nove prijatelje. Sama nameravam tudi v prihodnosti ostati zvesta Adiju in njegovim treningom, ker so z njegovo pomočjo zdrave navade postale moj način življenja, torej nekaj samoumevnega.

   

   

  1 (1)

  Delite vsebino s prijatelji . . . Email this to someone
  email
  Share on Facebook
  Facebook
  Tweet about this on Twitter
  Twitter
  Share on Google+
  Google+
  Pin on Pinterest
  Pinterest