fbpx
 • Izpoved OPTImalk Meri ter PopiKokic Petre in Kaje
  Objavljeno: 27. 01. 2017

  Tudi naša OPTImalka Meri je pokazala pogum ter z nami delila svojo izpoved. Prav tako dolgoletna udeleženka treningov in čeprav je opravljala tako službene kot študijske obveznosti, si je vedno vzela nekaj časa za svoje telo in glavo. Preberite si, kje išče motivacijo, da me še vedno »trpi« 🙂 .

  #brezcenzure – OPTImalka Meri

  Zaradi službenih obveznosti nisem mogla več obiskovati vadbe na katero sem hodila, zato sem dolgo časa iskala nekaj podobnega. Želela sem najti vadbo, ki bi bila drugačna od klasične aerobike, ki bi imela meni prilagojen urnik in ki bi bila cenovno dostopna. Tako sem nekega dne, pred dobrimi štirimi leti, dobila sporočilo, da Adi izvaja vadbo na prostem, kar se mi je zdelo zelo zanimivo in drugačno zato sem se odločila, da se pridružim takrat še majhni skupini v kateri vztrajam še danes.

  Zakaj? Predvsem zato, ker je zabavno, saj nismo več samo majhna skupina ampak smo kot velika družina, kjer se med seboj spodbujamo. Ker je drugačno, saj se treningi med seboj razlikujejo in ne ponavljajo. Ker s tem lažje premagujem vsakodnevne stresne situacije, katerih ob redni službi in magisteriju ni malo. Predvsem pa zato ker se tako fizično kot psihično počutim bolje.

  G0109902-0001 (1)

  Pa smo prišli do naših PopiKokic Kaje in Petre. Skupaj smo sodelovali, ko še nisem bil na samostojni poti in prav zato pozorno poslušajte, kaj vam pravita 🙂 . Predvsem me veseli dejstvo, da sem jima uspel priljubiti tudi treninge na prostem, kar se je obema zdelo nepredstavljivo, da bi kadarkoli poizkusili, kaj šele vztrajali pri njih. Uživajte v branju.

  #brezcenzure – OPTImalka Kaja

  Preden sem začela trenirati pri tebi sem imela težave predvsem s kolenom in povišano telesno težo. Pa tudi kondicija ni bila ravno na višku 🙂 . Vse skupaj je pripeljalo do vsakodnevne utrujenosti, ob večerih pa sem raje ostajala doma, namesto da bi se večkrat odpravila na sprehod, v hribe ali na kakšno zabavno vadbo s prijateljicami.

  Pri tebi sem začela trenirati, ker sem vedela, da si super, da se posvetiš vsakemu posebej in da upoštevaš težave posameznika in pomagaš pri izboljšanju telesne pripravljenosti za vsakodnevno življenje. In ko enkrat začneš…ni več poti nazaj 🙂 Koleno je neprimerljivo boljše in brez večjih bolečin, prav tako pa se mi je popolnoma preoblikovala postava in s 5kg manj se počutim super. Po treningu občutim zadovoljstvo, čez dan pa imam veliko več energije, kot sem jo imela včasih. S tabo sem od vsega začetka in nimam prav nobene želje odnehati ali pa iti drugam. Na treningih je super družba, ki me poleg tebe res dobro motivira.

  Do sedaj nisem nikoli rada hodila v hribe, letos pa sem se brez kakršnihkoli drugih priprav poleg treninga odpravila z družbo na Triglav. In sploh ni bil problem! Lahko bi šla še 100x 😉

  Hvala ti Adi!

  Kaja v hribih (1)

  #brezcenzure – OPTImalka Petra

  Skratka, zakaj treniram pri tebi? Ker sem poskusila že N število vadb in se vseh po največ letu zaradi ponavljajočih se treningov naveličala. In to mi je kul pri tebi, friendly pristop, prijateljsko vzdušje v celi skupini, viden napredek in predvsem raznolikost pri vadbah :).

  Jaz kakega hudega cilja itak nisem imela. Treniram bolj zaradi samega gibanja, ki ga kot srčna bolnica nujno potrebujem za vzdrževanje kondicije v vsakodnevnem življenju. Se mi je pa res vrhunsko izboljšala drža (hrbet), ker sem bila s svojo skuliozo zares “pokrivljena”. Moja babi pravi, da sem sedaj ravna kot deska :). Mini trebuščka se bom pa znebila, ko se bom znebila potrebe po vseh teh odličnih slaščicah, ki me obdajajo :). Hehe, torej nikoli ;).

  Skratka, meni je super! Ti si čisti dokaz, da lahko človek trpi in uživa hkrati :).

  IMG_20170127_174952.986

  Delite vsebino s prijatelji . . . Email this to someone
  email
  Share on Facebook
  Facebook
  Tweet about this on Twitter
  Twitter
  Share on Google+
  Google+
  Pin on Pinterest
  Pinterest